Effiziente, integrierte Marketing -lösungen

Effiziente, integrierte Marketing -lösungen

Unsere DienstleistungenIsmerj meg minket!

UNSERE REFERENZEN

Die Leistung unseres Unternehmens

Marketingkampagne

Zufriedene Kunden

Durchführung von Dreharbeiten

radelit_main_corners_left

BÍZD RÁNK A NEHEZÉT!

RADELIT

Ha a megoldást integráltan, egy helyen keresed.

Legyen szó digital marketingről, influencer kampányról, kisfilmről, reklámfilmről, rendezvény forgatásról, grafikai tervezésről vagy akár nyomdai gyártásról csapatunkkal azonnali megoldást kínálunk.

Wie können wir Ihnen helfen?

Teljes körű szolgáltatásunk segítségével közelebb kerülhetnek kitűzött céljaid. Személyes konzultációink során megbeszéljük és szorosan együttműködve kialakítjuk a márkád számára ideális integrált online marketing stratégiát.

Legyen szó SEO keresőoptimalizálásról, social media vagy influencer marketingről, PPC hirdetési kampányokról, kampányfilm forgatásokról, esetleg termék- vagy kampány fotózásról, mi erőnkön felül arra törekszünk, hogy minél gyorsabban tartós és látványos eredményeket érj el az online térben.

Unsere besondere Dienstleistung – PPC-Werbungen

A PPC (pay-per-click) hirdetések a leghatékonyabb eszközei az online marketingnek. Azonkívül, hogy a legjobban mérhető és analizálható hirdetések, kedvező áron tudsz velük megjelenni, és így hatalmas tömegeket tudsz elérni, könnyedén növelve a weboldalad forgalmát vagy éppen márkád ismertségét.

NEUIGKEITEN

Drucksachen, Printmaterialien

Egy márka arculata meghatározó tényező piaci sikerességének szempontjából. Az egységes megjelenés elengedhetetlen manapság, amelyet a mi segítségünkkel könnyedén elérhetsz: katalógus tervezése, nyomtatása, vagy éppen az egyszerű használati tárgyak – bögre, toll, mappa – arculati megjelenéssel való ellátása… mindebben jelentős tapasztalattal rendelkezünk és segítünk Neked!

radelit_main_browserkep

ONLINE MARKETING

Unsere Dienstleistungen

&

PPC Werbungen

A PPC hirdetések a leghatékonyabb és legjobban mérhető online marketing eszközök. Létrehozzuk Google Ads, Facebook és YouTube kampányaidat, majd folyamatosan optimalizáljuk a maximális profit elérésében.

Weitere Informationen ›

Email marketing

A hírlevél vagy más néven direct mail küldése napjaink egyik legköltséghatékonyabb módszere az online marketing világában. Segítünk adatbázisod felépítésében, valamint növelésében a hatékony kommunikáció érdekében.

Weitere Informationen ›

Dreharbeiten

Teljes körű forgatási szolgáltatásunk biztosítja, hogy a cégedhez tökéletesen illő vizuális megjelenést érd el. Több éves tapasztalattal rendelkezünk mind eseményrögzítés, mind animációs, PR- és reklámfilm forgatások területén is.

Weitere Informationen ›

U

SEO

A SEO optimalizálás manapság egy hosszú és költséges folyamat, ugyanakkor annál inkább jövedelmezőbb is. Milyen organikusan mindig az első oldalon szerepelni a Google keresőben? Megmutatjuk!

Weitere Informationen ›

f

Planung der Marketingstrategie

Minden sikeres kampány alapja egy részletes, jól felépített marketing stratégia. Ennek megtervezésében nyújtunk segítséget, hogy biztosan a céljaidhoz legjobban illő eszközöket használd és ne égesd el a pénzed.

Weitere Informationen ›

Influencer marketing

Napjaink brandépítésének kihagyhatatlan szereplője az influencer marketing. Felmérjük céged releváns célközönségét, és megtaláljuk a márkához legjobban illő influencert.

Weitere Informationen ›

Fotografie

Professzionális csapatunkkal támogatunk abban, hogy a lehető legmagasabb minőségű termék – és kampány fotókkal indulj el a siker útján.

Weitere Informationen ›

Entwicklung von Websites

Segítünk létrehozni a számodra legmegfelelőbb weboldalt, webshopot vagy egyedi szoftvert. Nekünk egyedül a Te álmaid szabnak határt.

Weitere Informationen ›

i

Drucksachen, Printmaterialien

Te kitalálod, mi megvalósítjuk. Katalógus tervezés vagy az egyszerű, mindennapi használati tárgyak arculati megjelenéssel való ellátása.

Weitere Informationen ›

Decken Sie auf, wie wir arbeiten!

Über uns wurde gesagt

Zufriedene Kunden

“A Radelit csapatával már több mint egy éve dolgozunk együtt, aminek köszönhetően platformjaink mindig a legfrissebb marketing trendekhez tudnak igazodni. Szakmailag professzionális tanácsokkal látnak el bennünket, időt fordítanak arra hogy megismerjék a célközönségünket, és megtalálják a leghatékonyabb marketing csatornákat az elérésükhöz. Szívesen dolgozunk velük együtt, mivel csapatuk fiatalos, barátságos, könnyen elérhető és megbízható.”

Szegedy Fanny
Brand Manager
Royal – Diora Esküvői Szalonok

„Wir arbeiten nun schon seit mehreren Jahren mit dem Team von Radelit zusammen, und sie haben unsere Online-Marketing-Ergebnisse an mehreren Fronten bedeutend verbessert. Es ist äußerst hilfreich, dass das Fachwissen ihrer Mitarbeiter/innen es uns ermöglicht, unsere Kunden auf zahlreichen Plattformen ansprechen zu können, für die wir keine entsprechenden internen Erfahrungen haben - seien es YouTube-Kampagnen, Native Advertising oder Influencer-Kooperationen. Darüber hinaus haben wir zahlreiche wertvolle Ratschläge zu unseren bisher rein internen Prozessen erhalten, was bei uns zu zusätzlichen Mehreinnahmen in Höhe von mehreren Millionen Forint geführt hat. Ich möchte Radelit Media jedem herzlich empfehlen, der mit einem motivierten, ideenreichen und erfahrenen Team zusammenarbeiten möchte, und vor allem denjenigen, für die Marketing nicht nur den Aufbau einer Marke (Branding), sondern auch eine sofortige Gewinnsteigerung bedeutet!"

Gábor Rácz
Marketingleiter
Historische Zeitschrift Rubicon

„Unser Unternehmen, die The Guidency Kft. ist seit über 10 Jahren als klassische ATL-Werbeagentur tätig und hat in den letzten zwei Jahren in Radelit Media einen hervorragenden Partner gefunden, der mit jugendlichem Schwung und innovativen Lösungen die Online-Kampagnen der von uns vertretenen Kunden mit höchster Professionalität betreut. Egal, ob es sich um Adwords oder Social-Media-Werbung handelt, sie kennen kein Unmögliches, und ihre kreativen Ideen bringen immer einen frischen Ansatz in jede Kampagne.“

Gergely Lóránt
Geschäftsführer
The Guidency

” A Radelit-tel több, mint egy éve dolgozunk együtt, munkájukat csak dicsérni tudjuk. A fiatalos lendület ritkán tapasztalt alázattal párosul, kéréseinkre-kérdéseinkre mindig azonnali, érthető választ és segítséget kapunk, az esetleges problémákat pedig a lehető leggyorsabban és számunkra a lehető legkevesebb plusz teherrel oldják meg. Szakmailag mindig a “legupdate-ebb” tudást kapjuk, amelyhez a megfelelő tapasztalat még többet ad hozzá. Együttműködésünk során pedig folyamatosan tapasztalható, hogy az ügyfél, azaz mi vagyunk az elsők, már az első perctől kezdve.”

Mihalovics-Börzsey Melinda
stratégiai igazgató

Greendex.hu

„Ákos és Balázs fiatalos lendületükkel vetették bele magukat szállodánk, a Hotel Ózon újranyitási kampányába. Más szemmel, más megközelítésből fogtak a feladathoz, és a nagyszabású kampányhoz pont erre volt szükség! A mai, folytonosan változó online világban nélkülözhetetlen számunkra tudásuk és felkészültségük. Szívesen dolgozunk velük, mivel rugalmasan állnak minden kérésünkhöz, és az általunk felvetett problémákra azonnal reagálnak.”

Geiger Violetta
szállodaigazgató helyettes

Hotel Ózon & Luxury Villas****superior

“A Radelit csapata a közös munkánk kezdete óta figyelemre méltó profizmusról, szakértelemről és (a kiemelkedő eredmények elérése iránti) elkötelezettségről tett tanúbizonyságot. Ami a leginkább lenyűgözött a munkájukban az volt, hogy képesek voltak megérteni az egyedi üzleti igényeinket és személyre szabott megoldásokat kínálni. Időt szántak arra, hogy alaposan felkutassák az iparágunkat, elemezzék a célközönségünket, és meghatározzák a leghatékonyabb marketingcsatornákat az elérésükhöz. Rendszeresen jelentenek az elért eredményekről, kiemelve a legfontosabb mérőszámokat, elmagyarázva, hogy erőfeszítéseik hogyan váltak kézzelfogható üzleti növekedéssé. Mindig rendelkezésre állnak, bármilyen kérdésemre vagy aggályomra azonnal válaszolnak. A csapatuk barátságos, könnyen elérhető és megbízható. Őszintén ajánlom a Radelitet mindenkinek, aki első osztályú marketingügynökséget keres. Szakértelmük, személyre szabott megközelítésük, kreativitásuk és kivételes ügyfélszolgálatuk kiemelkedő választássá teszi őket.”

Szappanos Ildikó
Marketing expert

Turck

TEKINTSD MEG SIKERES MUNKÁINKAT!

Referenzen

Ózon Hotel & Luxury Villas****

GOOGLE ADS

TIK TOK ADS

EMAIL MARKETING

SOZIALE MEDIEN

CIB Bank

ERSTELLUNG VON MEDIENPLÄNEN

TIK TOK ADS

INFLUENCER MARKETING

MARKETING-BERATUNG

MOL Magyar Kupa

INFLUENCER MARKETING

DREHARBEITEN

SOZIALE MEDIEN

GOOGLE ADS

MARKETING-BERATUNG

Magyar Nemzeti Bank

N

BECONOMIST

N

UNGARISCHES GELDMUSEUM UND BESUCHERZENTRUM

Rubicon

SOZIALE MEDIEN

GOOGLE ADS

DREHARBEITEN

FOTOGRAFIE

EMAIL MARKETING

INFLUENCER MARKETING

Aesthetica Orvosi Központ

FORGATÁSOK

INFLUENCER MARKETING

EMAIL MARKETING

TIK TOK ADS

Szerelvénybolt.hu

FORGATÁSOK

TIKTOK ADS

Oxigén Family Hotel****

GOOGLE ADS

Teraszok.hu

GOOGLE ADS

SOZIALE MEDIEN

INHALTSVERWALTUNG

FORGATÁSOK

PROGRAMMATIC

TIKTOK ADS

Kontakt

Kérdezz tőlünk vagy kérj ajánlatot!

Ha azonnali kérdésed van, hívj minket bátran a +36 20 4861088oder +36 20 225 6564-an!

j

Unsere E-Mail-Adresse:
info@radelit.hu

kapcsolatkep

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz?

Datenverarbeitung

de_DE