Effective, integrated marketing solutions

Effective, integrated marketing solutions

Our ServicesIsmerj meg minket!

REFERENCES

Our achievements

marketing campaign

satisfied client

film shootings

radelit_main_corners_left

BÍZD RÁNK A NEHEZÉT!

RADELIT

Ha a megoldást integráltan, egy helyen keresed.

Legyen szó digital marketingről, influencer kampányról, kisfilmről, reklámfilmről, rendezvény forgatásról, grafikai tervezésről vagy akár nyomdai gyártásról csapatunkkal azonnali megoldást kínálunk.

How can we help?

Teljes körű szolgáltatásunk segítségével közelebb kerülhetnek kitűzött céljaid. Személyes konzultációink során megbeszéljük és szorosan együttműködve kialakítjuk a márkád számára ideális integrált online marketing stratégiát.

Legyen szó SEO keresőoptimalizálásról, social media vagy influencer marketingről, PPC hirdetési kampányokról, kampányfilm forgatásokról, esetleg termék- vagy kampány fotózásról, mi erőnkön felül arra törekszünk, hogy minél gyorsabban tartós és látványos eredményeket érj el az online térben.

Our flagship service - PPC advertising

A PPC (pay-per-click) hirdetések a leghatékonyabb eszközei az online marketingnek. Azonkívül, hogy a legjobban mérhető és analizálható hirdetések, kedvező áron tudsz velük megjelenni, és így hatalmas tömegeket tudsz elérni, könnyedén növelve a weboldalad forgalmát vagy éppen márkád ismertségét.

NEWS

Printing, print materials

Egy márka arculata meghatározó tényező piaci sikerességének szempontjából. Az egységes megjelenés elengedhetetlen manapság, amelyet a mi segítségünkkel könnyedén elérhetsz: katalógus tervezése, nyomtatása, vagy éppen az egyszerű használati tárgyak – bögre, toll, mappa – arculati megjelenéssel való ellátása… mindebben jelentős tapasztalattal rendelkezünk és segítünk Neked!

radelit_main_browserkep

ONLINE MARKETING

Our Services

&

PPC advertising

A PPC hirdetések a leghatékonyabb és legjobban mérhető online marketing eszközök. Létrehozzuk Google Ads, Facebook és YouTube kampányaidat, majd folyamatosan optimalizáljuk a maximális profit elérésében.

More information ›

Email marketing

A hírlevél vagy más néven direct mail küldése napjaink egyik legköltséghatékonyabb módszere az online marketing világában. Segítünk adatbázisod felépítésében, valamint növelésében a hatékony kommunikáció érdekében.

More information ›

Filming

Teljes körű forgatási szolgáltatásunk biztosítja, hogy a cégedhez tökéletesen illő vizuális megjelenést érd el. Több éves tapasztalattal rendelkezünk mind eseményrögzítés, mind animációs, PR- és reklámfilm forgatások területén is.

More information ›

U

SEO

A SEO optimalizálás manapság egy hosszú és költséges folyamat, ugyanakkor annál inkább jövedelmezőbb is. Milyen organikusan mindig az első oldalon szerepelni a Google keresőben? Megmutatjuk!

More information ›

f

Marketing strategy planning

Minden sikeres kampány alapja egy részletes, jól felépített marketing stratégia. Ennek megtervezésében nyújtunk segítséget, hogy biztosan a céljaidhoz legjobban illő eszközöket használd és ne égesd el a pénzed.

More information ›

Influencer marketing

Napjaink brandépítésének kihagyhatatlan szereplője az influencer marketing. Felmérjük céged releváns célközönségét, és megtaláljuk a márkához legjobban illő influencert.

More information ›

Photography

Professzionális csapatunkkal támogatunk abban, hogy a lehető legmagasabb minőségű termék – és kampány fotókkal indulj el a siker útján.

More information ›

Web development

Segítünk létrehozni a számodra legmegfelelőbb weboldalt, webshopot vagy egyedi szoftvert. Nekünk egyedül a Te álmaid szabnak határt.

More information ›

i

Printing, print materials

Te kitalálod, mi megvalósítjuk. Katalógus tervezés vagy az egyszerű, mindennapi használati tárgyak arculati megjelenéssel való ellátása.

More information ›

Find out how we work!

What people said about us

satisfied clients

“A Radelit csapatával már több mint egy éve dolgozunk együtt, aminek köszönhetően platformjaink mindig a legfrissebb marketing trendekhez tudnak igazodni. Szakmailag professzionális tanácsokkal látnak el bennünket, időt fordítanak arra hogy megismerjék a célközönségünket, és megtalálják a leghatékonyabb marketing csatornákat az elérésükhöz. Szívesen dolgozunk velük együtt, mivel csapatuk fiatalos, barátságos, könnyen elérhető és megbízható.”

Szegedy Fanny
Brand Manager
Royal – Diora Esküvői Szalonok

"We've been working with the Radelit team for several years now and they have generated a significant increase in our online marketing results in several fields. The expertise of their staff has been a great help in reaching our customers on a number of platforms that we don't have the experience to do in-house - be it YouTube campaigns, native ads or influencer collaborations. In addition, we have also received a lot of valuable advice on our previously purely in-house processes, which has resulted in millions of additional revenue. I would highly recommend Radelit Media to anyone who intends to work with a motivated team that has a wealth of ideas and experience and belies its age, and especially to those for whom marketing is not just about building a brand, but about increasing profits immediately!"

Gábor Rácz
marketing manager
Rubicon History Magazine

"Our company The Guidency Kft. has been operating as a classic ATL advertising agency for more than 10 years, and in the last two years we have found an excellent partner in Radelit Media, who, with their youthful drive and innovative solutions, manage the online campaigns of the clients we represent with the utmost professionalism. Whether it is Adwords or social media advertising, they know no bounds and always take an innovative approach to building each campaign with their creative ideas."

Gergely Lóránt
managing director
The Guidency

” A Radelit-tel több, mint egy éve dolgozunk együtt, munkájukat csak dicsérni tudjuk. A fiatalos lendület ritkán tapasztalt alázattal párosul, kéréseinkre-kérdéseinkre mindig azonnali, érthető választ és segítséget kapunk, az esetleges problémákat pedig a lehető leggyorsabban és számunkra a lehető legkevesebb plusz teherrel oldják meg. Szakmailag mindig a “legupdate-ebb” tudást kapjuk, amelyhez a megfelelő tapasztalat még többet ad hozzá. Együttműködésünk során pedig folyamatosan tapasztalható, hogy az ügyfél, azaz mi vagyunk az elsők, már az első perctől kezdve.”

Mihalovics-Börzsey Melinda
stratégiai igazgató

Greendex.hu

„Ákos és Balázs fiatalos lendületükkel vetették bele magukat szállodánk, a Hotel Ózon újranyitási kampányába. Más szemmel, más megközelítésből fogtak a feladathoz, és a nagyszabású kampányhoz pont erre volt szükség! A mai, folytonosan változó online világban nélkülözhetetlen számunkra tudásuk és felkészültségük. Szívesen dolgozunk velük, mivel rugalmasan állnak minden kérésünkhöz, és az általunk felvetett problémákra azonnal reagálnak.”

Geiger Violetta
szállodaigazgató helyettes

Hotel Ózon & Luxury Villas****superior

“A Radelit csapata a közös munkánk kezdete óta figyelemre méltó profizmusról, szakértelemről és (a kiemelkedő eredmények elérése iránti) elkötelezettségről tett tanúbizonyságot. Ami a leginkább lenyűgözött a munkájukban az volt, hogy képesek voltak megérteni az egyedi üzleti igényeinket és személyre szabott megoldásokat kínálni. Időt szántak arra, hogy alaposan felkutassák az iparágunkat, elemezzék a célközönségünket, és meghatározzák a leghatékonyabb marketingcsatornákat az elérésükhöz. Rendszeresen jelentenek az elért eredményekről, kiemelve a legfontosabb mérőszámokat, elmagyarázva, hogy erőfeszítéseik hogyan váltak kézzelfogható üzleti növekedéssé. Mindig rendelkezésre állnak, bármilyen kérdésemre vagy aggályomra azonnal válaszolnak. A csapatuk barátságos, könnyen elérhető és megbízható. Őszintén ajánlom a Radelitet mindenkinek, aki első osztályú marketingügynökséget keres. Szakértelmük, személyre szabott megközelítésük, kreativitásuk és kivételes ügyfélszolgálatuk kiemelkedő választássá teszi őket.”

Szappanos Ildikó
Marketing expert

Turck

TEKINTSD MEG SIKERES MUNKÁINKAT!

References

Ózon Hotel & Luxury Villas****

GOOGLE ADS

TIK TOK ADS

EMAIL MARKETING

SOCIAL MEDIA

CIB Bank

MEDIA PLANNING

TIK TOK ADS

INFLUENCER MARKETING

MARKETING CONSULTING

MOL Magyar Kupa

INFLUENCER MARKETING

FILMING

SOCIAL MEDIA

GOOGLE ADS

MARKETING CONSULTING

Magyar Nemzeti Bank

N

BECONOMIST

N

HUNGARIAN MONEY MUSEUM AND VISITOR CENTRE

Rubicon

SOCIAL MEDIA

GOOGLE ADS

FILMING

PHOTOGRAPHY

EMAIL MARKETING

INFLUENCER MARKETING

Aesthetica Orvosi Központ

FORGATÁSOK

INFLUENCER MARKETING

EMAIL MARKETING

TIK TOK ADS

Szerelvénybolt.hu

FORGATÁSOK

TIKTOK ADS

Oxigén Family Hotel****

GOOGLE ADS

Teraszok.hu

GOOGLE ADS

SOCIAL MEDIA

CONTENT MANAGEMENT

FORGATÁSOK

PROGRAMMATIC

TIKTOK ADS

Contact

Kérdezz tőlünk vagy kérj ajánlatot!

Ha azonnali kérdésed van, hívj minket bátran a +36 20 4861088or at +36 20 225 6564-number!

j

Our email address:
info@radelit.hu

kapcsolatkep

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz?

Data processing

en_US