GET TO KNOW US!

About Us

Pár mondatban
About Us

A Radelit Média egy “full service” marketing ügynökség, ahol kollégáink nap mint nap azért dolgoznak, hogy álmokat és célokat valósítsanak meg.

Legyen szó digital marketingről, influencer kampányról, kisfilmről, reklámfilmről, rendezvény forgatásról, grafikai tervezésről vagy akár nyomdai gyártásról csapatunkkal azonnali megoldást kínálunk.

Radelit, ha a megoldást integráltan, és egy helyen keresed!

csapatkep-rolunk

Our Team

Több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk tagjai minden nap a Te sikeredért dolgoznak! 

Ismerj meg minket!

Akos

Radványi Ákos

Managing Director

Akos

Kovács Balázs

Szakmai igazgató

Akos

Kliszek Antal

Photographer

Akos

Koncz Balázs

Senior PPC Tanácsadó

boruzs-kevin

Boruzs Kevin

Project Manager

boruzs-kevin

Czédula Péter

Grafikus

boruzs-kevin

Csernyák Eszter

Tartalomgyártó Gyakornok

boruzs-kevin

Kálmán Albert

Kreatív Tartalomgyártó

Follow us and our work on social media platforms!

What people said about us

satisfied clients

“A Radelit csapatával már több mint egy éve dolgozunk együtt, aminek köszönhetően platformjaink mindig a legfrissebb marketing trendekhez tudnak igazodni. Szakmailag professzionális tanácsokkal látnak el bennünket, időt fordítanak arra hogy megismerjék a célközönségünket, és megtalálják a leghatékonyabb marketing csatornákat az elérésükhöz. Szívesen dolgozunk velük együtt, mivel csapatuk fiatalos, barátságos, könnyen elérhető és megbízható.”

Szegedy Fanny
Brand Manager
Royal – Diora Esküvői Szalonok

"We've been working with the Radelit team for several years now and they have generated a significant increase in our online marketing results in several fields. The expertise of their staff has been a great help in reaching our customers on a number of platforms that we don't have the experience to do in-house - be it YouTube campaigns, native ads or influencer collaborations. In addition, we have also received a lot of valuable advice on our previously purely in-house processes, which has resulted in millions of additional revenue. I would highly recommend Radelit Media to anyone who intends to work with a motivated team that has a wealth of ideas and experience and belies its age, and especially to those for whom marketing is not just about building a brand, but about increasing profits immediately!"

Gábor Rácz
marketing manager
Rubicon History Magazine

"Our company The Guidency Kft. has been operating as a classic ATL advertising agency for more than 10 years, and in the last two years we have found an excellent partner in Radelit Media, who, with their youthful drive and innovative solutions, manage the online campaigns of the clients we represent with the utmost professionalism. Whether it is Adwords or social media advertising, they know no bounds and always take an innovative approach to building each campaign with their creative ideas."

Gergely Lóránt
managing director
The Guidency

” A Radelit-tel több, mint egy éve dolgozunk együtt, munkájukat csak dicsérni tudjuk. A fiatalos lendület ritkán tapasztalt alázattal párosul, kéréseinkre-kérdéseinkre mindig azonnali, érthető választ és segítséget kapunk, az esetleges problémákat pedig a lehető leggyorsabban és számunkra a lehető legkevesebb plusz teherrel oldják meg. Szakmailag mindig a “legupdate-ebb” tudást kapjuk, amelyhez a megfelelő tapasztalat még többet ad hozzá. Együttműködésünk során pedig folyamatosan tapasztalható, hogy az ügyfél, azaz mi vagyunk az elsők, már az első perctől kezdve.”

Mihalovics-Börzsey Melinda
stratégiai igazgató

Greendex.hu

„Ákos és Balázs fiatalos lendületükkel vetették bele magukat szállodánk, a Hotel Ózon újranyitási kampányába. Más szemmel, más megközelítésből fogtak a feladathoz, és a nagyszabású kampányhoz pont erre volt szükség! A mai, folytonosan változó online világban nélkülözhetetlen számunkra tudásuk és felkészültségük. Szívesen dolgozunk velük, mivel rugalmasan állnak minden kérésünkhöz, és az általunk felvetett problémákra azonnal reagálnak.”

Geiger Violetta
szállodaigazgató helyettes

Hotel Ózon & Luxury Villas****superior

“A Radelit csapata a közös munkánk kezdete óta figyelemre méltó profizmusról, szakértelemről és (a kiemelkedő eredmények elérése iránti) elkötelezettségről tett tanúbizonyságot. Ami a leginkább lenyűgözött a munkájukban az volt, hogy képesek voltak megérteni az egyedi üzleti igényeinket és személyre szabott megoldásokat kínálni. Időt szántak arra, hogy alaposan felkutassák az iparágunkat, elemezzék a célközönségünket, és meghatározzák a leghatékonyabb marketingcsatornákat az elérésükhöz. Rendszeresen jelentenek az elért eredményekről, kiemelve a legfontosabb mérőszámokat, elmagyarázva, hogy erőfeszítéseik hogyan váltak kézzelfogható üzleti növekedéssé. Mindig rendelkezésre állnak, bármilyen kérdésemre vagy aggályomra azonnal válaszolnak. A csapatuk barátságos, könnyen elérhető és megbízható. Őszintén ajánlom a Radelitet mindenkinek, aki első osztályú marketingügynökséget keres. Szakértelmük, személyre szabott megközelítésük, kreativitásuk és kivételes ügyfélszolgálatuk kiemelkedő választássá teszi őket.”

Szappanos Ildikó
Marketing expert

Turck

Contact

Úgy érzed el vagy veszve az online marketing világában?
Lépj Velünk kapcsolatba és Mi segítünk!

Ha azonnali kérdésed van, hívj minket bátran a +36 20 4861088or at +36 20 225 6564-number!

j

Our email address: info@radelit.hu

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz?

Data processing

en_US