VIZUALITÁS MESTERFOKON

Forgatások

forgatas_kep

Forgatások, promó videók

Mit kell tudni a forgatásokról?

A vizuális megjelenés legmagasabb szintje a mozgóképi anyagok különböző formái. Legyen szó reklámfilmek készítéséről, animációs kisfilmek tervezéséről vagy események rögzítéséről, csapatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik a minőségi videógyártásban.

Full service szolgáltatásunk lényege, hogy a munkafolyamatot a kapcsolatfelvételtől az elkészült anyag átadásáig végig mi felügyeljük, és az időközben felmerülő kiegészítő szolgáltatásokat, illetve igények széles tárát fedezni tudjuk.

Nem tudja még pontosan, hogy milyen videóval tudná igazán jól megfogalmazni márkaértékét, céges arculatát vagy az adott kampány szlogent? A tartalomtervezésben, forgatókönyv írásban is tudunk segíteni Önnek, keressen minket bizalommal!

Szolgáltatásaink:

  • Eseményrögzítés ->              akár 200.000 Ft-tól
  • Animációs film készítése ->  akár 300.000 Ft-tól
  • PR Film forgatása ->             akár 350.000 Ft-tól
  • Reklámfilm forgatása ->       akár 450.000 Ft-tól

Kiegészítő szolgáltatások:

N

Narráció, Smink, Fodrász, Hangmérnök (zajcsökkentés), Eszközbérlés, Videó utólagos vágása

Kiemelt munkáink

Rubicon Próba: történelmi kvíz

Legújabb munkáink közé tartozik a Rubicon Próba számára készített kisfilmünk, amelynek készítése során Gundel-Takács Gáborral dolgoztunk együtt!

Grabant ingatlan

Az egyik legnagyobb büszkeségünk és sikerünk a Grabant Ingatlannak készített reklámfilmünk, amely Janklovics Péter humorista szereplésével mára már átlépte a 200.000 megtekintést a YouTube platformján.

Rubicon történelem érettségi mesterkurzus

Egyik legizgalmasabb projektünk volt a Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzusnak készített reklámfilmünk, amely látványos vizualitással a mai napig számos kampányban segíti a látogatók figyelmének felkeltését.

VH Medical

Kiemelt büszkeségeink közé tartozik a VH Medical számára készített animációs kisfilmünk, amelyben bemutatjuk egyedi egészségügyi szolgáltatásukat!

Scruton – Megnyitott a Scruton V.P.

Hónapok kemény munkáját követően felüdülés egy vállalkozás számára, hogy kijelentheti a megnyitást. Mi egy hangulat imázsfilm készítésével járultunk hozzá ügyfelünk ünnepléséhez.

Kékcédulás hadművelet

WaterPlay

Rubicon intézet

Scruton

Kapcsolat

Úgy érzi el van veszve az online marketing világában?
Lépjen Velünk kapcsolatba és Mi segítünk!

Ha azonnali kérdése van, hívjon minket bátran a +36 20 4861088-as vagy a +36 20 225 6564-es számon!

j

Email címünk: info@radelit.hu

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődik?

Adatkezelés

hu_HU