BIZTOS ÚT A SIKERHEZ

PPC hirdetések

PPC-hirdetések

PPC hirdetések

Mit kell tudni a PPC
hirdetésekről?

Napjainkban egy vállalkozás online jelenléte kapcsán elengedhetetlen fogalommá váltak a PPC (pay-per-click) hirdetések, amelyekkel rövid idő alatt nagy mennyiségű releváns webhelyforgalmat lehet generálni. A hirdetések létrehozására számos kiváló platform áll rendelkezésre, amelyek sikeres alkalmazását szakmailag felkészült csapatunk készséggel tudja Önnek biztosítani. Szolgáltatásunk elérhető már akár 40.000 Ft/hó összegtől!

N

Egyszerű és látványos kivitelezés

N

Költséghatékony megoldás

N

Látványos eredmények

N

Folytonosan megújuló hirdetések

Szeretne elsőként megjelenni a Google keresési találtok között?

A Google AdWords felülete mára kulcsfontosságú eszköz a releváns célközönség megszólítására az online térben. Legyen szó keresési kampányokról, webshopok termékeinek értékesítéséről, vizuális jelenlétről számos webhelyen, vagy videós tartalmak kiemeléséről a YouTube felületén, csapatunk megbízhatóan tudja segíteni vállalkozását a forgalomnövelés és márkaépítés területén egyaránt.

Komplex szolgáltatásunk keretein belül – amennyiben szükséges – létrehozzuk Önnek az összes szükséges fiókot, amellyel a kampányok futtatása és azok professzionális elemzése meg tud történni, és túl azon, hogy segítünk vállalkozása rövid- és hosszútávú marketing tevékenységének megtervezésében, folyamatosan elemzői visszacsatolást és kampány optimalizálást végzünk, hogy eredményeit fokozni tudjuk. Emellett a képi és videós hirdetések kapcsán teljes körű grafikai támogatást tudunk nyújtani Önnek.

Munkafilozófiánk a partner cég tevékenységi körének részletes megismerése és kreatív értelmezése fogyasztói szempontból. Csapatunk az elmúlt években 40+ ügyfél esetén bizonyította szakmai rátermettségét a legkülönbözőbb iparágakban, a divat világától az elektromos autók értékesítésén át egészen az ipari automatizáció területéig.

Uralni akarja a Facebook és Instagram hírfolyamait?

Kétségkívül napjainkban a legtöbbet használt hirdetési felület a Facebook és az Instagram, ahol milliókat lehet megcélozni számtalan beállítási lehetőséggel. Napjainkra a platform fokozott kihasználtsága miatt kifejezetten ajánlottá vált, hogy egy mély szakmai tapasztalattal rendelkező szakember vagy csapat támogassa a vállalkozásokat ezen felület használatában. A nem megfelelő stratégia könnyen „pénzégetéssé” válhat, és egy rosszul beállított kampány akár több tízezer Forintot is elkölthet látható eredmény nélkül. Csapatunk segít eligazodni Önnek a Facebook hirdetések világában, komplex munkánkat grafikai támogatással együtt nyújtjuk!

Kipróbálná a legújabb trendeket?

Sokan alábecsülik a TikTok platformját, mint hirdetési lehetőséget. Eddigi tapasztalataink alapján viszont rá kell, hogy cáfoljunk ezekre a véleményekre. Ez az itthon még meglehetősen újnak számító hirdetési felület többször is bizonyította számunkra, hogy igen erős és versenyképes alternatívát tud felmutatni az egyéb social media platformokkal szemben. Úttörő akar lenni a saját ágazatában és elsőként kiaknázni a TikTok-ban rejlő lehetőséget? Csapatunk segít megvalósítani a legmerészebb elképzeléseit is, akár teljes körű tartalom támogatással!

Kapcsolat

Úgy érzi el van veszve az online marketing világában?
Lépjen Velünk kapcsolatba és Mi segítünk!

Ha azonnali kérdése van, hívjon minket bátran a +36 20 4861088-as vagy a +36 20 225 6564-es számon!

j

Email címünk: info@radelit.hu

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődik?

Adatkezelés

hu_HU