SZOLGÁLTATÁSOK

SEO

seo_kep

SEO

Mit kell tudni a SEO
optimalizálásról?

Ha már egy ideje érdeklődik online marketing szolgáltatás iránt, akkor biztosan találkozott a SEO fogalmával. Bár gyakori kifejezés, amikor a gyakorlati megvalósításra kerül a szó, akkor sokan nem tudják, hogy mit is jelent a Search Engine Optimization, avagy a keresőoptimalizálás.

Ha egyszerűen foglaljuk össze, akkor a keresőoptimalizálás legfőbb lényege, hogy a különböző keresőmotorokban (általánosságban véve a piacot uraló Google rendszerében) organikus a lehető legjobban, az elsők között jelenjen meg a webhelyünk azáltal, hogy a Google az adott keresések tekintetében releváns tartalomként címkézi fel az oldalunkat.

A SEO két fajtáját különböztetjük meg, az on site SEO és az off site SEO fogalmait. Előbbi lényege, hogy az Ön webhelye a vállalkozásának megfelelően keresőbarát tartalommal legyen ellátva, és megfelelő belső linkekkel, valamint felhasználóbarát fejlesztői háttérrel legyen kialakítva. Ebben kulcsfontosságú a megfelelően fejlesztett weboldal és a támogató programozói csapat, amelyben természetesen tudunk az Ön segítségére lenni. Érdeklődés esetén csak kattintson ide.

Cégünk a keresőoptimalizálás szolgáltatás során elsősorban off site SEO támogatást tud Önnek nyújtani, amelynek lényege, hogy a weboldalán kívüli linképítést folytatunk olyan blogcikkekkel, PR-cikkekkel, amelyek az Ön webhelyére irányítanak beágyazott linkekkel, és ezáltal a Google releváns tartalomként ismeri fel az oldalt és előkelőbb helyen fogja szerepeltetni a keresési találatok során.

SEO-linképítési szolgáltatásunk akár 65.000 Ft/hó díjtól elérhető. Keressen minket bizalommal!

Egyéb szolgáltatásaink:

  • Blogcikk írása: már 15.000 Ft/blogcikktől
  • Termékoldal szövegezése és leírás 15-20.000 Ft/termékoldal

Kapcsolat

Úgy érzi el van veszve az online marketing világában?
Lépjen Velünk kapcsolatba és Mi segítünk!

Ha azonnali kérdése van, hívjon minket bátran a +36 20 4861088-as vagy a +36 20 225 6564-es számon!

j

Email címünk: info@radelit.hu

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődik?

Adatkezelés

hu_HU