MINDENT MEGTESZÜNK AZ ÖN SIKERÉÉRT!

Szolgáltatásaink

radelit_main_corners_left

Bízza ránk a nehezét

Mindent tudunk, ami a legszükségesebb

A SEO keresőoptimalizálástól kezdve, social média vagy influencer marketingen, PPC hirdetési kampányokon, kampányfilm forgatásokon keresztül, a termék- valamint kampány fotózásig, Mi minden eszközünkkel és tudásunkkal támogatjuk Önt és cégét a sikerig vezető úton.

&

PPC hirdetések

A PPC hirdetések a leghatékonyabb és legjobban mérhető online marketing eszközök. Létrehozzuk Önnek Google Ads, Facebook és Youtube kampányait, majd folyamatosan optimalizáljuk a maximális profit elérése érdekében.

Email marketing

A hírlevél vagy más néven direct mail küldése napjaink egyik legköltséghatékonyabb módszere az online marketing világában. Segítünk adatbázisa felépítésében valamint növelésében a hatékony kommunikáció érdekében.

Forgatások

Teljeskörű szolgáltatásunk biztosítja, hogy az Ön cégéhez tökéletesen illő vizuális megjelenést elérhessük. Hiszen több éves tapasztalattal rendelkezünk mind eseményrögzítés, mind pedig animációs, PR-, valamint reklámfilm forgatás területén.

U

SEO

A SEO optimalizálás manapság egy hosszú és költséges folyamat, ugyanakkor annál inkább jövedelmezőbb is. Milyen organikusan mindig az első oldalon szerepelni a Google keresőben? Segítünk!

f

Marketing stratégia tervezés

Minden sikeres kampány alapja egy részletes, jól felépített marketing stratégia. Ennek megtervezésében nyújtunk segítséget, hogy biztosan az Ön céljaihoz legjobban illő eszközöket használjuk.

Influencer marketing

Napjaink brandépítésének kihagyhatatlan szereplője az influencer marketing. Felmérjük cége releváns célközönségét, és megtaláljuk a márkájához legjobban illő influencert.

Fotózás

Professzionális csapatunkkal támogatjuk abban, hogy a lehető legmagasabb minőségű termék – és kampány fotókkal indulhasson el a siker útján.

Webfejlesztés

Segítünk létrehozni az Ön számára legmegfelelőbb weboldalt, webshopot vagy egyedi szoftvert. Nekünk egyedül az Ön álmai szabnak határt.

i

Nyomdai, print anyagok

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk – legyen szó egy egyedülálló katalógus megtervezéséről vagy az egyszerű, mindennapi használati tárgyak arculati megjelenéssel való ellátásáról.

Miért ajánljuk ezeket?

Az integrált marketing stratégiának köszönhetően cégének egy egységes online megjelenést tudunk biztosítani, amely teljesen új élményt nyújt a célcsoportnak, ezenfelül pedig személyes konzultációnknak köszönhetően Ön áll a középpontjában. Milyen eszközökkel dolgozunk ennek eléréséhez?

N

Marketing stratégia tervezése

N

SEO optimalizálás

N

PPC hirdetések

N

Email marketing

N

Influencer marketing

N

Forgatás/ fotózás

radelit_main_corners_left

Dolgozzunk együtt! Kérjen ajánlatot!

Rólunk mondták

Elégedett ügyfelek

“Már több éve dolgozunk a Radelit csapatával, akik több fronton is jelentős többletet generáltak online marketing eredményeinkben. Nagy segítség, hogy munkatársaik szakértelmének köszönhetően számos olyan platformon tudjuk megszólítani vásárlóinkat, amelyekhez házon belül nem rendelkezünk megfelelő tapasztalattal – legyen szó YouTube kampányokról, natív hirdetésekről vagy influencer együttműködésekről. Ezen felül számos értékes tanácsot kaptunk korábban tisztán házon belül működtetett folyamatainkkal kapcsolatban is, amelyek több millió forint többlet bevételt eredményeztek. Szeretettel ajánlom a Radelit Médiát mindenkinek, aki egy motivált, ötletekben gazdag, és életkorát meghazudtoló tapasztalattal rendelkező csapattal szeretne együtt dolgozni, és kifejezetten azoknak, akiknek a marketing nem csupán brand építésről, hanem azonnali profitnövelésről szól!"

Rácz Gábor
marketingvezető
Rubicon Történelmi Magazin

"Cégünk, a The Guidency Kft. már több mint 10 éve működik klasszikus ATL reklámügynökségként, és az utóbbi két évben egy kíváló partnerre leltünk a Radelit Médiában, akik fiatalos lendületükkel és innovatív megoldásaikkal a lehető legnagyobb profizmussal kezelik az általunk képviselt ügyfelek online kampányait. Legyen szó Adwords vagy social média hirdetésekről, ők nem ismernek lehetetlent, és a kreatív ötleteikkel mindig újszerű megközelítésből építik fel az egyes kampányokat."

Lóránt Gergely
ügyvezető
The Guidency

hu_HU