SZOLGÁLTATÁSOK

Weboldal fejlesztés

webfejleszt_kep

Weboldal fejlesztés

Mit kell tudni a weboldal fejlesztésről?

A minőségi, igényes weboldal egy vállalkozás online jelenlétének az alfája és omegája, nélküle minden egyéb online tevékenység jelentős hátránnyal indul a piaci versenyben. Ezért is kifejezetten fontos, hogy már az „online alapkő” letételekor biztos kezekben legyen a weboldala.

Komplex szolgáltatásunk keretein belül az Ön által megálmodott weboldalt valósítjuk meg grafikai tervező kollégánkkal, aki aztán összhangban együtt dolgozva a fejlesztő csapattal egy rendkívül időhatékony módszerrel adja át Önnek vállalkozása új otthonát, a vizuális tervezet leadásától számítva már akár 2 héten belül.

Vállalkozására szabott igényeivel segítünk megvalósítani WordPress, UNAS vagy akár egyedi fejlesztésű oldalát is, már akár 300.000 Ft-os áron. Szolgáltatási csomagunk szerves része a kiválasztott domain megvásárlása, tárhely vásárlása és a felmerülő adminisztratív folyamatok ellátása. Keressen minket bizalommal!

Wordpress oldalak

A WordPress egy nyílt forráskódú szoftver, mellyel lenyűgöző weboldalakat, blogokat vagy alkalmazásokat tudunk készíteni. Gyönyörű dizájnok, kiterjedt funkcionalitás és a szabadság, hogy bármit létrehozhassunk. A web 41%-a WordPress-t használ, a hobbi blogoktól a legnagyobb hírportálokig.
A WooCommerce a WordPress bővítménye, amelyet kifejezetten a tartalomorientált értékesítés elősegítésére fejlesztettek ki.

Webáruházak

Az UNAS webáruház rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy minden népszerű piaci szereplővel összeköttetést biztosít, akik kereskedőknek nyújtanak szolgáltatásokat. Legyen az szállítmányozó vagy logiszikai cég, számlázó vagy ügyviteli program, külső marketing szoftver, bankkártya elfogadó cég, vagy pénzügyi szolgáltató, elérhetővé tesszük a kapcsolatot velük. 

Egyedi fejlesztés

Csapatunk precízitást és minőséget nyújt az informatika minden ágában. Android és IOS mobil alkalmazások front- és back-end fejlesztését vállaljuk rövid határidővel. Szoftverek, mikrokontrollerek, IoT berendezések teljeskörű fejlesztését vállaljuk bármilyen platformra.

Kapcsolat

Úgy érzi el van veszve az online marketing világában?
Lépjen Velünk kapcsolatba és Mi segítünk!

Ha azonnali kérdése van, hívjon minket bátran a +36 20 4861088-as vagy a +36 20 225 6564-es számon!

j

Email címünk: info@radelit.hu

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődik?

Adatkezelés

hu_HU