ISMERJ MEG MINKET!

Rólunk

Pár mondatban
Rólunk

A Radelit Média egy “full service” marketing ügynökség, ahol kollégáink nap mint nap azért dolgoznak, hogy álmokat és célokat valósítsanak meg.

Legyen szó digital marketingről, influencer kampányról, kisfilmről, reklámfilmről, rendezvény forgatásról, grafikai tervezésről vagy akár nyomdai gyártásról csapatunkkal azonnali megoldást kínálunk.

Radelit, ha a megoldást integráltan, és egy helyen keresed!

csapatkep-rolunk

Csapatunk

Több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk tagjai minden nap a Te sikeredért dolgoznak! 

Ismerj meg minket!

Akos

Radványi Ákos

Ügyvezető

Akos

Kovács Balázs

Szakmai igazgató

Akos

Kliszek Antal

Fotós

Akos

Koncz Balázs

Senior PPC Tanácsadó

boruzs-kevin

Boruzs Kevin

Projektmenedzser

boruzs-kevin

Czédula Péter

Grafikus

boruzs-kevin

Csernyák Eszter

Tartalomgyártó Gyakornok

boruzs-kevin

Kálmán Albert

Kreatív Tartalomgyártó

Kövess minket és munkánkat a közösségi média felületein!

Rólunk mondták

Elégedett ügyfelek

“A Radelit csapatával már több mint egy éve dolgozunk együtt, aminek köszönhetően platformjaink mindig a legfrissebb marketing trendekhez tudnak igazodni. Szakmailag professzionális tanácsokkal látnak el bennünket, időt fordítanak arra hogy megismerjék a célközönségünket, és megtalálják a leghatékonyabb marketing csatornákat az elérésükhöz. Szívesen dolgozunk velük együtt, mivel csapatuk fiatalos, barátságos, könnyen elérhető és megbízható.”

Szegedy Fanny
Brand Manager
Royal – Diora Esküvői Szalonok

“Már több éve dolgozunk a Radelit csapatával, akik több fronton is jelentős többletet generáltak online marketing eredményeinkben. Nagy segítség, hogy munkatársaik szakértelmének köszönhetően számos olyan platformon tudjuk megszólítani vásárlóinkat, amelyekhez házon belül nem rendelkezünk megfelelő tapasztalattal – legyen szó YouTube kampányokról, natív hirdetésekről vagy influencer együttműködésekről. Ezen felül számos értékes tanácsot kaptunk korábban tisztán házon belül működtetett folyamatainkkal kapcsolatban is, amelyek több millió forint többlet bevételt eredményeztek. Szeretettel ajánlom a Radelit Médiát mindenkinek, aki egy motivált, ötletekben gazdag, és életkorát meghazudtoló tapasztalattal rendelkező csapattal szeretne együtt dolgozni, és kifejezetten azoknak, akiknek a marketing nem csupán brand építésről, hanem azonnali profitnövelésről szól!"

Rácz Gábor
marketingvezető
Rubicon Történelmi Magazin

"Cégünk, a The Guidency Kft. már több mint 10 éve működik klasszikus ATL reklámügynökségként, és az utóbbi két évben egy kíváló partnerre leltünk a Radelit Médiában, akik fiatalos lendületükkel és innovatív megoldásaikkal a lehető legnagyobb profizmussal kezelik az általunk képviselt ügyfelek online kampányait. Legyen szó Adwords vagy social média hirdetésekről, ők nem ismernek lehetetlent, és a kreatív ötleteikkel mindig újszerű megközelítésből építik fel az egyes kampányokat."

Lóránt Gergely
ügyvezető
The Guidency

” A Radelit-tel több, mint egy éve dolgozunk együtt, munkájukat csak dicsérni tudjuk. A fiatalos lendület ritkán tapasztalt alázattal párosul, kéréseinkre-kérdéseinkre mindig azonnali, érthető választ és segítséget kapunk, az esetleges problémákat pedig a lehető leggyorsabban és számunkra a lehető legkevesebb plusz teherrel oldják meg. Szakmailag mindig a “legupdate-ebb” tudást kapjuk, amelyhez a megfelelő tapasztalat még többet ad hozzá. Együttműködésünk során pedig folyamatosan tapasztalható, hogy az ügyfél, azaz mi vagyunk az elsők, már az első perctől kezdve.”

Mihalovics-Börzsey Melinda
stratégiai igazgató

Greendex.hu

„Ákos és Balázs fiatalos lendületükkel vetették bele magukat szállodánk, a Hotel Ózon újranyitási kampányába. Más szemmel, más megközelítésből fogtak a feladathoz, és a nagyszabású kampányhoz pont erre volt szükség! A mai, folytonosan változó online világban nélkülözhetetlen számunkra tudásuk és felkészültségük. Szívesen dolgozunk velük, mivel rugalmasan állnak minden kérésünkhöz, és az általunk felvetett problémákra azonnal reagálnak.”

Geiger Violetta
szállodaigazgató helyettes

Hotel Ózon & Luxury Villas****superior

“A Radelit csapata a közös munkánk kezdete óta figyelemre méltó profizmusról, szakértelemről és (a kiemelkedő eredmények elérése iránti) elkötelezettségről tett tanúbizonyságot. Ami a leginkább lenyűgözött a munkájukban az volt, hogy képesek voltak megérteni az egyedi üzleti igényeinket és személyre szabott megoldásokat kínálni. Időt szántak arra, hogy alaposan felkutassák az iparágunkat, elemezzék a célközönségünket, és meghatározzák a leghatékonyabb marketingcsatornákat az elérésükhöz. Rendszeresen jelentenek az elért eredményekről, kiemelve a legfontosabb mérőszámokat, elmagyarázva, hogy erőfeszítéseik hogyan váltak kézzelfogható üzleti növekedéssé. Mindig rendelkezésre állnak, bármilyen kérdésemre vagy aggályomra azonnal válaszolnak. A csapatuk barátságos, könnyen elérhető és megbízható. Őszintén ajánlom a Radelitet mindenkinek, aki első osztályú marketingügynökséget keres. Szakértelmük, személyre szabott megközelítésük, kreativitásuk és kivételes ügyfélszolgálatuk kiemelkedő választássá teszi őket.”

Szappanos Ildikó
Marketing expert

Turck

Kapcsolat

Úgy érzed el vagy veszve az online marketing világában?
Lépj Velünk kapcsolatba és Mi segítünk!

Ha azonnali kérdésed van, hívj minket bátran a +36 20 4861088-as vagy a +36 20 225 6564-es számon!

j

Email címünk: info@radelit.hu

Milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz?

Adatkezelés

hu_HU